11.12.2017 03:53 - Real Madrid Centerspillerens Situation Er Ikke Optimistisk
Автор: landsholdstroje1617 Категория: Спорт
Прочетен: 114 Коментари: 0 Гласове:
0

I den sidste runde af 2017/18 sжsonmesterskabeligaegruppe, Real Madrid hjemme 3-2 Lectra Borussia Dortmund. Trofast ifшrt Billige Fodboldtшj til Bшrn smе fans prжstationer er meget aktive. I denne kamp har Real Madrids erstatningsspiller Borja Mayoral hшstet, han har scoret 3 mеl i de sidste 2 spil, prжstationen er fremragende. Imidlertid har Real Madrid dette spil ogsе dеrlige nyheder, den vigtigste forsvareren Raphaлl Varane, der er skadet, forlod banen, sammen med suspensionen af ​​Sergio Ramos, Real Madrid i denne weekends liga, stеr over for dilemmaet for manglen pе zhongwei-spillere.

I kampen med Borussia Dortmund, Borja Mayoral igen som startspiller. I starten af ​​de fшrste 8 minutter scorede han en succes og scorede et personligt fшrste mesterskabsmеl. Supportere af Billige Real Madrid tшj til bшrn pе banen jubler for ham. Efter kampen skabte Borja Mayoral flere gange en god chance for at score, desvжrre ikke lykkedes at bryde mеlet igen. Borja Mayorors gode spilstatus kan ogsе fе Karim Benzema til at fшle sig lidt nervшs, selv om Borja Mayoral mеske ikke kan ryste sin hovedposition, men sidstnжvnte kun scorede 2 ligamеl i denne sжson, er situationen meget pinligt.

Derudover har Real Madrid en dеrlig nyhed i dette spil. I den fшrste halvdel af 37 minutter blev den franske forsvarer Raphaлl Varane skadet i mangel af en rival, og bad om at forlade banen. Det ser ud til, at skaden ikke er lys. Real Madrid kaptajn Sergio Ramos i kampen mod Bilbao Athletic Club, dommeren dшmte et rшdt kort sendt ud af arenaen. Raphaлl Varane, to af жgte Madrids centrale forsvarer, vil ikke kunne spille i ligaen i weekenden. Pе den tid kan Zidane kun sende Nacho Fernбndez og Jesъs Vallejo Lбzaro centrale forsvarskombination. Samtidig sшger fodbold skjorter, herunder Fodboldtшj til Bшrn med navn for venner, kan du klikke pе linket for at kшbe varer online pе vores hjemmeside, hvilket er et af valgene som julegave. Der er rabat til rеdighed.